Welke klus heeft u liggen?
Die is echt ZoOpgelost

Of u nu een verstopte gootsteen heeft, een kapot raam of een tergend trage laptop. Geen probleem, ZoOpgelost helpt u met de meest uiteenlopende klussen. Zoek en boek een klus en een van onze experts komt bij u langs. Wanneer u wilt. En van tevoren ziet u natuurlijk precies wat de kosten zijn. ZoOpgelost dus, tijd voor leuke dingen!


ZoOpgelost Premium

Eerste halfjaar gratis, daarna € 1,99 per maand.
Maandelijks opzegbaar

  • Exclusief voor klanten van Essent
  • Altijd 10% korting op een klus
  • Spoedje? Binnen 1 uur een oplossing
Meer over Premium

Elektra

Zijn die peertjes aan het plafond een doorn in uw oog? Of wilt u in de keuken een extra stopcontact? Ook op het gebied van elektra schakelt u via ZoOpgelost een expert in. Die komt bij u thuis de klus in een handomdraai klaren.

Water en riolering

Het gebeurt niet vaak waarschijnlijk, maar als uw wc verstopt is, wilt u zo snel mogelijk en oplossing. Hetzelfde geldt voor een lekkende kraan of kapotte riolering. Zoek en boek uw klus in de categorie water en riolering. Wij regelen de expert.

Apparatuur

Uw huis veiliger maken met rookmelders of hulp nodig bij de installatie van uw slimme thermostaat? Onze experts sluiten ook uw wasmachine aan of stellen uw tv in. Geen probleem en zo geregeld. Zoek en boek uw klus, wij doen de rest.

Internet en computeronderhoud

Heeft u niet in elke kamer een goede internetverbinding? Loopt uw computer continu vast of wilt u een thuisnetwerk aanleggen? ZoOpgelost helpt u graag verder. Kies een van de klussen uit de categorie internet en computers.

Verwarming

Een koud huis of een douche die niet meer warm wordt. Erg vervelend, vooral midden in de winter. Daarom regelt u via ZoOpgelost het onderhoud van uw cv-ketel, maar kunt u ook bij ons terecht als uw cv-ketel niet meer werkt.

Ramen, deuren en sloten

Een gebroken raam of een deur die niet goed afsluit. Dat is iets wat u zo snel mogelijk opgelost wilt hebben. Maar ook een kapotte deurbel, maakt onze expert voor u. Zoek en boek een van de klussen uit de categorie ramen, deuren en sloten.

Overige klussen

Sommige klussen passen niet netjes in een van de categorieën. Maar waar u aan moet denken bij ‘overig’? Stucen, schoonmaken van uw dakgoot, kitwerk, isolatie of de vervanging van uw dakpannen. Zoek uw klus en wij komen helpen.

Tuinonderhoud

Heeft u geen groene vingers maar vindt u het wel prettig om de hele zomer van een nette tuin te genieten? Onze experts kunnen u hierbij helpen. Zoek en boek uw klus, wij doen de rest.