Colofon

ZoOpgelost met bijbehorende website is eigendom van Essent.

Essent Retail Energie B.V.

Willemsplein 4
5211 AK ’s-Hertogenbosch
KVK-nummer: 13041611
BTW-nummer: NL807370447B01

Voor de dienstverlening van de opdrachten werkt Essent samen met MainPlus B.V.

MainPlus B.V.

Laan van Vredenoord 15
2289 DA Rijswijk
KVK-nummer 52027252
BTW-nummer NL850268825B01

MainPlus is een organisatie die zich heeft gespecialiseerd in het uitvoeren van klussen en reparaties in en rondom het huis en werk onder andere voor commercieel vastgoedeigenaren en-beheerders, woningcorporaties en verzekeraars door heel Nederland. Zij bedienen daarmee meer dan 150.000 woningen.

Intellectueel eigendom

Alle inhoud en materialen, inclusief auteursrechten, op de website zijn eigendom van Essent. Dit geldt ook voor de vormgeving, huisstijl, logo’s, teksten, grafische weergaven, knoppen, video’s en ander materiaal (zonder beperking). U mag deze nooit gebruiken voor commerciële of openbare doeleinden zonder voorafgaande toestemming van Essent.

U mag de informatie op onze website gebruiken voor privédoeleinden, bijvoorbeeld voor een werkstuk of privéblog. Vermeld dan wel dat u de informatie heeft gevonden op www.zoopgelost.essent.nl

Aansprakelijkheid

De op de site getoonde informatie wordt door Essent met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan.

Er wordt geen enkele garantie of verklaring gegeven, noch uitdrukkelijk noch stilzwijgend, inzake de redelijkheid, juistheid of volledigheid van de informatie welke op de site wordt gepubliceerd of waartoe via de site toegang toe wordt geboden.
Iedere aansprakelijkheid voor eventuele schade ten gevolge van toegang tot en gebruik van de site, wordt door Essent uitdrukkelijk afgewezen. Er wordt geen garantie geboden voor het foutloos en ononderbroken functioneren van de sites.